Coronavirus – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Coronavirus

De corona pandemie.

We proberen zo goed mogelijk onze patiënten te bedienen in het besef dat de huisartsenpraktijk een bijzonder positie inneemt. Om u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te helpen hebben we verschillende maatregelen genomen en ook nu, in 2022,  worden deze nog steeds nageleefd.

1. In onze praktijk worden nog steeds indien nodig een mondkapje gedragen, afstand gehouden en geen handen gegeven, om uw veiligheid en die van de anderen zoveel mogelijk te waarborgen. Er zijn immers vaak kwetsbare mensen in de praktijk.

2. de assistentes zullen uw telefonische vragen mogelijk anders beantwoorden dan u gewend bent. Bijvoorbeeld: kunt u een foto sturen van een afwijking? Kunt u de vraag ook via het portaal (handig!) aan de artsen stellen? Kan het ook telefonisch of via een video belconsult? Is het mogelijk eerst de fysiotherapeut te raadplegen?

3. de assistentes zullen geregeld eerst met de huisartsen overleggen voordat er een consult ingepland wordt, dit om een optimale spreekuurplanning mogelijk te maken met zo kort mogelijk verblijf in de praktijk en wachtkamer.

4. bij koorts of andere infectieklachten zullen we u vragen later op de middag op ons infectiespreekuur te komen. De arts zal u dan zien met beschermende kleding ( bril, witte jas, handschoenen)

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.