Afspraken – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag bellen van 08.00 uur – 12.00 uur.

U kunt een afspraak maken voor het spreekuur bij één van de huisartsen, bij de assistente of praktijkondersteuner.

Heeft u meerdere klachten of vragen of denkt u meer tijd nodig te hebben, geef dit dan graag aan bij de assistente. Dit voorkomt wachttijden voor de mensen na u.

U kunt ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur van één van de huisartsen. De assistente noteert dan uw telefoonnummer waarop u bereikbaar bent en de reden van het contact. De huisarts belt u dan zelf terug. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Wilt u zaken uitgebreider bespreken, dan vragen wij u een afspraak te maken op het spreekuur.

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan kunt u tussen 08.00 uur – 12.00 uur een huisbezoek aanvragen.

De huisartsen maken hun visites gewoonlijk tussen 12.00 – 16.00 uur.

In vakantieperiodes  is er in de praktijk niet altijd de maximale bezetting mogelijk. Dat betekent dat het kan voorkomen dat bepaalde functies in die periode niet altijd beschikbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld het bloedprikken van CERTE, bepaald functie-onderzoek, sommige ingrepen en echografie. Ook kan het zijn dat uw dokter met vakantie is en dat u kennis maakt met een waarnemend arts.