Apothekerassistentes – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Apothekerassistentes

 Ingrid Akkerman Marianne Schwankhaus Regina Hilverts
Lies Roffel

In onze praktijk werken 4 apothekersassistentes. Door hun ervaringen en kennis is de farmaceutische zorg van onze “doktersapotheek” de laatste jaren naar een hoger plan getild.

Er wordt veel waarde gehecht aan een hoog service- en kwaliteitsniveau. Dat betekent ruime aandacht voor medicatiebewaking en controles, voorlichting en informatie. U kunt met al uw medicatievragen bij hen terecht.

Herhaalmedicatie kunt u aanvragen via de medicijnlijn 0598-421271 optie 2, via het patiëntenportaal en via het inleveren van lege doosjes of etiketjes in de brievenbus van de praktijk.

Wij hebben sinds kort een 3 maanden herhaalservice. Dit betekent dat wij de medicatie bestelling voor u gaan herhalen, u hoeft dit dan niet meer zelf te doen. U krijgt ruim van te voren van ons een bericht via de mail of via de telefoon. Wij geven dan aan u door wanneer de medicatie klaar staat. Ook kunt u nog medicijnen toevoegen. Denk aan bv. Oogdruppels, zalfjes, etc. Onze vraag is of u bij uw volgende bestelling, alle medicijnen wilt tellen die u op voorraad heeft. Deze lijst kunt u aan ons doorgeven bv. Op het meegeleverde medicatiepaspoort.      Wij gaan dan de medicatie gelijk trekken tot 3 maanden en daarna komt u in de herhaalservice.

Wanneer tijdens het spreekuur aan u een medicament wordt voorgeschreven kunt u dit i.o. met de assistente in onze apotheek ophalen waarbij de assistentes u zullen voorzien van medicatie instructie en eerste uitgifte informatie.

Medicijnen besteld op werkdagen voor 12.00 uur liggen na twee werkdagen vanaf 16.00 uur voor u klaar.

Komt u ze later halen, dan graag de daaropvolgende dag tussen 11.30 – 12.30 uur of tussen 16.00 – 17.00 uur

Voor u als cliënt van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk is dit serviceniveau en de volledige integratie van de apotheek met de medische zorg een zeer groot voordeel !!