Apothekerassistentes – Fey & van der Wall – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Apothekerassistentes

 Ingrid Akkerman Marianne Schwankhaus Regina Hilverts

 

In onze praktijk werken 3 apothekersassistentes. Door hun ervaringen en kennis is de farmaceutische zorg van onze “doktersapotheek” de laatste jaren naar een hoger plan getild.

Er wordt veel waarde gehecht aan een hoog service- en kwaliteitsniveau. Dat betekent ruime aandacht voor medicatiebewaking en controles, voorlichting en informatie. U kunt met al uw medicatievragen bij hen terecht. Aan de balie en ook via een aparte telefoonlijn.

Herhaalmedicatie kunt u aanvragen via de medicijnlijn (inspreken op een antwoordapparaat), via het patientenportaal en via het inleveren van lege doosjes of etiketjes in de brievenbus van de praktijk. Twee dagen later kunt u de herhaalmedicijnen dan weer ophalen.

Wanneer tijdens het spreekuur aan u een medicament wordt voorgeschreven kunt u dit vrijwel altijd dezelfde dag in onze apotheek ophalen waarbij de assistentes u zullen voorzien van medicatie instructie en eerste uitgifte informatie.

Voor u als cliënt van een apotheekhoudende huisartsenpraktijk is dit serviceniveau en de volledige integratie van de apotheek met de medische zorg een zeer groot voordeel !!