Zorgprogramma’s van Gezondheidscentrum Slochteren – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Zorgprogramma’s van Gezondheidscentrum Slochteren

Als u een ziekte heeft die nooit meer helemaal overgaat, een psychische aandoening heeft, of op hoge leeftijd komt, heeft dat invloed op uw leven. U kunt misschien bepaalde dingen niet meer doen, die u voorheen wel kon. Maar door uw manier van leven aan te passen, kunt u ervoor zorgen dat u minder last heeft van uw situatie. Gezondheidscentrum Slochteren heeft speciale zorgprogramma’s om u daarbij te helpen.

In een zorgprogramma werken verschillende zorgverleners samen, ieder vanuit zijn/haar eigen deskundigheid. Met elkaar hebben ze een gemeenschappelijke werkwijze afgesproken. In het gezondheidscentrum werken mensen die speciaal zijn opgeleid om een zorgprogramma te begeleiden. Onze zorgprogramma’s worden uitgevoerd in samenwerking met de de Groninger Huisartsen Cooperatie ( GHC)

Zorgprogramma’s

Zorgprogramma’s COPD en Astma

In deze zorgprogramma’s werkt u zelf aan uw gezondheid samen met uw zorgverleners: huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, apotheek en diëtiste.

Zorgprogramma Diabetes mellitus

In het zorgprogramma werkt u zelf aan uw gezondheid samen met uw zorgverleners: huisarts, praktijkondersteuner, doktersassistente, apotheek, diëtist, pedicure, en Certe.

Zorgprogramma’s Cardiovasculair Risicomanagement, Atriumfibrilleren en Coronair Ischemie

In deze zorgprogramma’s werkt u zelf aan uw gezondheid samen met uw zorgverleners: huisarts, praktijkondersteuner, doktersassistente, apotheek, diëtist, zn fysiotherapeut en Certe.