Nieuwe Medewerkers vanaf 2022 ! – Fey & van der Wall – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Nieuwe Medewerkers vanaf 2022 !

Nieuwe doktersassistente 

“Mijn naam is Marjan Tinga. Ik ben 37 jaar en woon in  Bedum. Samen met mijn man Frank, dochter Lieke (6) en zoon Thijs (4). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen en te sporten (volleybal, bootcamp of hardlopen). Begin januari ben ik begonnen als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Fey en van der Wal. Ik hoop hier een bijdrage te leveren aan goede zorg voor patiënten. Tot ziens in de praktijk of horens aan de telefoon.”

Nieuwe praktijkondersteuner- GGZ

Vanaf dec ’21  is Sandra Dammers bij ons aan het werk als praktijkondersteuner GGZ.

Zij werkt nauw samen  met haar collega Jeanet van Wolferen

 

Nieuwe praktijkverpleegkundige geriatrie

Mijn naam is Jannie Drijfhout, 44 jaar. Ik woon in Sauwerd samen met mijn man en 2 dochters. Ik ben een geboren en getogen Groningse en houd erg van deze provincie. Ik trek er dan ook graag op uit om te wandelen of  fietsen.

Ik ben geriatrieverpleegkundige, wat betekent dat ik mij heb gespecialiseerd in de zorg voor de ouderen. Hiervoor ben ik 23 jaar werkzaam geweest in het Martini ziekenhuis.

Ouderdom kan kleine maar ook grote ongemakken met zich meebrengen wat voor verstoringen in het dagelijkse leven kan zorgen. Bent u ouder dan 70 en maakt u zich zorgen om leeftijd gerelateerde klachten? Dan maak ik graag eens kennis met u. Afhankelijk van uw conditie maak ik op de praktijk of in de thuissituatie kennis met u.

In de praktijk ga ik mij bezighouden met de ketens ouderenzorg en dementiezorg.