Algemeen – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Algemeen

De missie van onze praktijk is kwalitatief goede huisartsenzorg leveren dicht bij u in de buurt. We willen laagdrempelig zijn in een voor u vertrouwde en veilige omgeving.

We zijn een moderne, apotheekhoudende plattelandspraktijk die beschikking heeft over vele faciliteiten. Er is een patiëntenportaal op de website met mogelijkheden voor beveiligde e-mail communicatie met de artsen, zelf inplannen van afspraken in de agenda en medicatie herhalen. We hebben ECG- longfunctie- en ECHO apparatuur. Zorgprogramma’s voor meerdere chronische aandoeningen worden door onze praktijkondersteuners uitgevoerd. Onze assistentes doen zelf de bloedafnames voor CERTE en houden eigen spreekuren, ze zijn van alle

markten thuis. De apotheek heeft veel service en kwaliteit en een eigen bezorgdienst. Voor de geestelijke gezondheidszorg is er  een praktijkondersteuner voor volwassenen en voor  jeugd werkzaam. Ook is er een welzijnscoach verbonden aan de praktijk.

Onze apotheekhoudende praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Slochteren. In het centrum wordt samengewerkt met verschillende zorgverleners.

De praktijk verleent huisartsgeneeskundige zorg aan inwoners van Slochteren, Schildwolde, Froombosch en Kolham.

We zijn een apotheekhoudende praktijk. Dit betekent dat aan u voorgeschreven medicijnen in principe door ons worden geleverd. Door de combinatie van huisartsenpraktijk en apotheek zijn wij in staat uw medicatiegebruik optimaal te begeleiden en te bewaken. Voor de inwoners van Kolham en Froombosch zijn we niet apotheekhoudend.

Vanaf eind 2011 zijn de inwoners van dorpsgemeenschap Nieuw Woelwijck uit Sappemeer bij de praktijk ingeschreven. Het betreft huisartsenzorg voor 385 verstandelijk en meervoudig gehandicapte mensen. Dit wordt gezamenlijk uitgevoerd met de gespecialiseerde verpleegkundigen, doktersassistentes en een physician assistant.