Praktijkondersteuners – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Praktijkondersteuners

 
Sandra Smid – Stadman   Jannie Drijfhout

Kirsten Diehlman

In onze praktijk werken Sandra Smid–Stadman en Kirsten Diehlman als praktijk ondersteuner Somatiek: POH-S.

Zij spelen een belangrijke rol in de organisatie van de zorg voor Diabetes Mellitus, COPD/Astma, Hart- en Vaatziekten.

Jannie Drijfhout is als praktijkverpleegkundige geriatrie betrokken bij de ouderenzorg en zorg voor dementerende patienten.

 

Jeanet van Wolferen Sandra Dammers

 

Jeanet van Wolferen en Sandra Dammers werken als praktijkondersteuner GGZ in onze praktijk. Door hun ervaring en achtergrond zijn ze zeer goed in staat om samen met u oplossingen te zoeken voor uw problemen en u te ondersteunen.

 

 

Anne Nijboer werkt als POH-GGZ jeugd en gezin binnen de huisartsenpraktijk. Ze heeft veel ervaring met kinderen en jongeren met specialisme in angst-, stemming-, dwang- en trauma gerelateerde klachten. Ze is aanwezig op vrijdag.

 

 

Ellen Klaver is de welzijnscoach. Ze is er voor mensen die iets in hun leven willen veranderen waardoor zij zich fijner, energieker en gezonder gaan voelen. Te denken valt aan iemand die op zoek is naar meer sociale contacten, een zinvolle dagbesteding of zijn draai moeilijk kan vinden (bijvoorbeeld na een nare gebeurtenis). Nadat de  patiënt in de eerstelijnszorg is verwezen, gaat de welzijnscoach met de patiënt op zoek naar een activiteit, training, vrijwilligerswerk, maatje of andere bezigheid. Met behulp van deze actie probeert de verwezen patiënt een positieve verandering teweeg te brengen.