Apotheek – Fey & van der Wal – Slochteren

Foto's uit de omgeving

Apotheek

We zijn een apotheekhoudende praktijk. Dit betekent dat aan u voorgeschreven medicijnen door ons worden geleverd. Door de combinatie van huisartsenpraktijk en apotheek zijn wij in staat uw medicatiegebruik optimaal te begeleiden en te bewaken.

U kunt 24 uur per dag uw herhalingsmedicatie aanvragen.

De assistentes zullen u steeds vragen naar uw actuele medicatiegebruik en daar hoort ook uw zelfmedicatie bij!

Een belangrijke taak is het steeds up to date hebben van uw medicatiegegevens en eventuele allergieën of intoleranties. Ook voor de communicatie met andere zorgverleners zoals specialisten in het ziekenhuis is dit van groot belang.

Onze apotheek is volgens ISO 9001:2015 gecertificeerd, evenals medische deel van onze huisartsenpraktijk.

Voor ouderen of andere mensen die minder goed ter been zijn, kunnen wij de medicatie thuis laten bezorgen. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met de apothekersassistentes.

Tevens kunnen wij uw medicatie laten “baxteren” zodat u elke 2 weken een kant en klare rol met voorverpakte zakjes met medicatie krijgt. Dit is met name prettig wanneer u meerdere soorten medicatie gebruikt. Ook kunnen we u opnemen in een systeem van chronische medicatie begeleiding. In dt geval krijgt u van ons elke drie maanden een bericht wanneer de medicatie vernieuwd moet worden. Neem aub voor al deze zaken zonder contact met ons op.

Tevens zijn er in onze apotheek meerdere zelfzorgartikelen te koop.

Medicijnen besteld op werkdagen voor 12.00 uur liggen na drie werkdagen vanaf 16.00 uur voor u klaar.

Komt u ze later halen, dan graag de daaropvolgende dag tussen 11.30 – 12.30 uur of tussen 16.00 – 17.00 uur

Kolham

Voor de inwoners van Kolham worden de medicijnen verstrekt door Medisch Centrum Hoogezand www.serviceapotheek.nl/apotheekmchs.

Echter wanneer u een recept krijgt van de specialist of als u herhalingsmedicatie wilt bestellen, neem a.u.b. wel contact op met onze praktijk.

Zo houden wij goed overzicht over uw medicijngebruik. Wij controleren en verwerken uw recept en geven het door aan de apotheek.

Froombosch

Sinds 1 januari 2014 mogen wij als apotheekhoudende huisartspraktijk geen medicijnen aan de inwoners van Froombosch meer verstrekken. Patiënten uit Froombosch krijgen derhalve hun medicijnen door de apotheken in Hoogezand en Sappemeer verstrekt. Ook voor hen is het van belang voorgeschreven medicatie van de specialist en herhaalmedicatie aan ons door te geven.